fbpx

10 navne du ikke må misse til Distortion på Nørrebro

Foto: K-phax // Navid Shaterabadi

Om under en uge løber Distortion af stablen og som altid begynder festlighederne på Københavns gader. Vi har samlet en guide til de musikalske indslag, du ikke må gå glip af, når festivalen starter onsdag på Nørrebrofor ikke at glemme nogle af de fede events, du ikke heller ikke må misse.

Carlxabel

Hvornår: 16-22
Hvor: Guldbergsgade 8, Rust

Den kun 21 årige Carlxabel kan vidst godt siges at være et helt grønt navn på musikscenen. Da han midt-marts var vores Ugens Upcoming, havde han kun udgivet debutsinglen “Anfa”, og ugen efter kom så EP-en Moods. Det, vi har hørt ind til videre, gør os dog sikre på, at hans internationale urban-vibende hiphop univers vil gøre sig godt på scenen. Vær med på hypen før dine venner!

Emil Kruse

Hvornår: kl 16-23
Hvor: Blegdamsvej 28, Kulturen

Emil Kruse er efterhånden et garvet Distortion-navn, som har prydet programmet op til flere gange. Hans catchy og danseble hiphop/pop er aldrig til at tage fejl af, og med det hittende nummer “Air Tonight”, som er udgivet i samarbejde med Benjamin Hav (Benal), kan man vidst godt forvente en fest uden lige. Den unge artist debuterede tilbage i 2016 med singlen “Hvorhen” og i dag er nummeret stadig en sikker vinder, som altid kan få gang i dansegulvet.

Ericka Jane

Hvornår: 16-22
Hvor: Nørrebrogade 114, Rope of Dope

Er man til catchy popmusik, der kan sætte gang i dansegulvet, er Ericka Jane et ret godt bud. Hvis ikke solen allerede har vist sig, når den dygtige sangerinde spiller, er der en ret stor chance for at den i hvert fald titter frem, når hun går på scenen med numre som “Bad Like You” og den seneste singleudgivelse “Better Off”. Når du ikke at opleve hende onsdag, spiller hun heldigvis også på Rådhuspladsen torsdag.

Faustix

Hvornår: 16-22
Hvor: Nørrebrogade 114, Rope of Dope

Faustix har skabt sig et utvivlsomt godt ry og rygte på den internationale scene gennem de sidste par år. Den danske DJ og producer står blandt andet bag flere clubhits som “Com Closer (feat. David Jay”, “Watching You” og senest sommerfestnummeret “Thorns”. Med Faustix er der bestemt lagt op til dans, en ekstra øl eller tre og en stærk start på festen.

K-phax

Hvornår: kl 16-23
Hvor: Blegdamsvej 28, Kulturen

Musikken på Blegdamsvej 28 stopper langt fra her. K-phax gæster nemlig også Kulturen, og her kan man godt forvente en fest bestående af fængende melodier pakket ind i en gennemtrængende brug af autotune, der går rent ind i alle hiphopelskende hjerter.

Luster

Til eventet ‘The Mudhoney’ kan man blandt andre opleve raw-pop gruppen Luster, der efter et gennemført fem-stjerners show på Roskilde Festivals Rising-scene sidste år har sat vores forventninger højt. Deres track “New Pleasure” var et af vores helt store favoritter i 2018, hvilket placerede den på listen over 2018s 25 bedste sange. Så vil man have et lille afbræk fra de mange EDM-navne, der pryder programmet, er Luster bestemt at besøg værd.

rosegold

Hvornår: kl 16-23
Hvor: Blegdamsvej 28, Kulturen

Den dansk-britiske søskendeduo rosegold laver hiphop med en frisk, international lyd. Det sidste vi har hørt fra brødrene rosegold var den catchy single “For You”, der udkom i februar og før det deres debutalbum Adventures in Odyssey fra nytårsdag 2018. De solide udgivelser har også givet dem en plads på Countdown til årets Roskilde Festival, men hvis du ikke lige fik scoret dig en af de hurtigt udsolgte billetter, lægger de altså også scenen ned til Distortion onsdag – og endda også torsdag på Rådhuspladsen.

Slowthai (UK) 

Hvornår: kl 16-23
Hvor: Blegdamsvej 28, Kulturen

En artist du virkelig ikke må gå glip af, er den hypede englænder Slowthai. Artisten imponerede os senest med sin liveoptræden på dette års by:Larm festival, som vi blandt andet beskrev som »en kaotisk, oprørsagtig og hektisk bedrift, hvor anarkien fra den britiske punkscene forklædt som hiphopkoncert sneg sig ind på selv den stiveste brancheperson.« Også under Journey Fest tidligere på året var vi svært begejstrede for den 24-årige rapper, så det tegner rigtig godt for hans optræden på onsdag.

Tierra Whack (UK)

Hvornår: kl 16-23
Hvor: Blegdamsvej
28, Kulturen

Har du endnu ikke ikke kendskab til den amerikanske rapper og sangerinde Tierra Whack, er der rig mulighed for at få det, når hun gæster Nørrebro med sin catchy hiphopmusik. Den 23-årige artist har senest udgivet det intense track “Unemployed”, hvor hun demonstrerer, at kvinder sagtens kan mestre rap-stilen i lige så høj grad som det modsatte køn.

Zookeepers 

Hvornår: 16-22
Hvor: Nørrebrogade 114, Rope of Dope

Indbegrebet af Distortion-ånden finder vi i den danske producerduo Zookeepers. De har allerede fået anerkendelse fra nogle af de mest dominerende navne på techno-scenen lige nu som Tiësto og Diplo og har lyttere hele verden over. For et par uger siden udgav de “Can’t Sleep” i samarbejde med den danske popdarling Clara, og vi glæder os til et show fyldt med energi og fest, både på og foran scenen.

Events du ikke må misse:

Silent disco
Hvornår: kl 16-22
Hvor: Sankt Hans Torv
Læs mere her.

Karaoke-Licious
Hvornår: 16-22
Hvor: Nørrebrogade 48

Læs mere her.

La Neta Latin Party
Hvornår: 16-22
Hvor: Nørrebrogade 29

Læs mere her.

The Mudhoney
Hvornår: 16-22
Hvor: Guldbergsgade 22

Læs mere her.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com