fbpx

Blanco White annoncerer debutalbum og lægger vejen forbi Danmark på sin efterårsturné

Foto: Sequoia Ziff

Den britiske sanger og guitarist tager Europa og USA rundt på sin turné forinden sit kommende debutalbum.

Britiske Blanco White har siden sin debut-EP The Wind Rose fra 2016 fået et stadigt voksende internationalt publikum. Musikken er smukke, britiske folk-sange, hvor indflydelse fra Whites musiklære i Spaniens Cádiz og Latinamerikas Bolivia er fremtrædende. Det brit-folkede udtryk bliver sammenflettet med latinamerikansk og andalusisk musik, og den smeltedigel har resulteret i en rodløs lyd, der hører hjemme ingen steder og alle steder på én og samme tid.

Siden debuten er det blevet til tre EP’er i alt, og nu er White i gang med at få de sidste detaljer på plads til sit debutalbum, der udkommer til efteråret via Yucatan Records. Inden da er der nu offentliggjort en turné i Europa og USA, hvor Blanco White kommer forbi Ideal Bar i København den 22. oktober.

Du kan finde mere information om koncerten her.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com