fbpx

Den danske rock-duo Pinemoon byder melankolien velkommen på deres debutsingle “Sinister”

Foto: PR

Den spirende duo leverer solid shoegaze, der er pakket ind i nye rammer.

Flydende synths, lækre harmonier, en dyb bas og insisterende guitar-riffs. Sådan er opskriften på københavner-duoen Pinemoons lyd indtil videre. Duoen består af de to venner Steven Stern Steward og Christoffer Schultz, og i dag har de udgivet deres første single “Sinister”, der er shoegaze efter alle kunstens regler. Vi mødes af et mørkt lydbillede, hvor der dog bliver klaret op med legende synth-figurer, klokkespil og fine harmonier i versene.

Singlen er en forsmag på Pinemoons debutalbum Miracles, der forventes at udkomme til efteråret. Det er skønt at høre en dansk gruppe, der kan gribe melankolien an, uden at den bliver for overspillet eller overdrevet. Derimod fortolker de det mørke og dystre på en måde, der fremstår meget naturligt. Hør singlen og se den tilhørende musikvideo her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com