fbpx

FORPREMIERE: Little Winters musikvideo handler om intetheden ved et break-up

Foto: Thumbnail fra YouTube

Den danske femmands-gruppe er ude med en ny musikvideo til singlen “A Moment of Your Time”, som skildrer hvor intetsigende og hårdt det kan være, når man er ung og ulykkeligt forelsket.

Den koncertaktuelle kvintet Little Winter leverer drømmepop pakket ind i melankolske toner. Vi har tidligere været begejstrede for den århus-baserede gruppes første udspil “Summer Never Ends” og derudover har vi også kåret dem til at være denne Uges Upcoming artist. Hvad singlen “A Moment of Your Time” egentlig handler om, har der været delte meninger om fra gruppemedlemmerne. Nogle mener at sangen fortæller om et problematisk forhold, mens andre mener at den handler om angst og at ryge ned i et sort hul.

Når man ser musikvideoen til singlen, kan det også være lidt kryptisk helt at forstå, hvad problemet er. Men to unge smukke mennesker kæmper ihvertfald med både at forstå hinanden og sig selv, og den tidligere nævnte fornemmelse af intethed bliver demonstreret på fin vis i flotte og æstetiske rammer. Se selv videoen her, og vurdér hvad du synes singlen “A Moment of Your Time” handler om.

Er du ligeså vild med Little Winters lyd, som vi er, så husk at du kan opleve dem live både fredag og lørdag på denne uges SPOT Festival, når de giver koncert på Sway og Hotel Scandic i Aarhus.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com