fbpx

Mathew V belyser et mørkt emne på sin nye single “Flashback”

Foto: PR

Den canadiske sanger har tidligere stjålet vores hjerter med hans dansevenlige popmusik. I dag spiller tonerne anderledes, og han lukker os ind til et meget ømt emne – et seksuelt overgreb han oplevede som 17-årig.

Den canadiske sanger Mathew V leverer normalt danceable pop-bangers, blandt andet den kosmiske “Catching Feelings”, hvor han på en legende måde fortæller om, hvilke spørgsmål og udfordringer man møder, når man springer ud som homoseksuel. På hans nye single “Flashback” er der skruet ned for de legende elementer, fordi emnet er et noget tungere et af slagsen. Sangeren har været udsat for et overgreb som teenager, og oplevelsen sidder desværre stadig fast og har været noget, der har påvirket ham ret voldsomt senere hen. På trods af alt frygten vidste Mathew V dog godt, at han var nød til at fortælle verden om oplevelsen:

– Det er noget, jeg altid har vidst, at jeg var nød til at bearbejde, og som jeg altid har prøvet at undgå. Men med hver en ny sang jeg har skrevet, har det her stadig været gemt inde i skabet, og været en stor byrde for mig.

Vi håber at byrden er blevet lidt lettere efter, at sangeren har fået lov til at dele sin fortælling med resten af verden. Se den rørende musikvideo, hvor sangeren er opløst af tårer og hudløst ærlig.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com