fbpx

SPOT Festival 2019: Min første gang med Korantemaa

Foto: Meha Karimi

‘Min første gang med’ er en artikelserie om nogle af de kunstnere, vores skribenter oplevede live for første gang under årets SPOT Festival. Artister som på den ene eller den anden måde har overrasket eller er gået ud over alle forventninger.

Skal jeg var helt ærlig, så gik jeg gik ikke ind med tårnhøje forventninger til Korantemaas koncert. Den 19-årige svenske sangerinde har haft stor succes med at dele sine sange på YouTube, hvor hun i skrivende stund er på den gode side af 250.000 subscribers. Jeg var lidt kritisk overfor, om internetfænomenet ville have en ligeså stor gennemslagskraft i live-sammenhæng, men det blev bestemt modbevist, ligeså snart at sangerinden åbnede munden og lod sine slanke fingre glide hen over guitarstrengene. Korantemaa trådte bare op som sig selv til sin koncert, og på trods af en slem forkølelse, så krøb hendes luftige og lyse vokal sig helt ind under huden på mig, og resten af salen. Det var dejligt at se, at Korantemaa var langt fra en SoMe-døgnflue – for hun besidder et lovende talent, der nok skal få hende langt. Jeg nåede desværre ikke de sidste par numre, men Korantemaas koncert var en af dem, der sad i mig i lang tid bagefter.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com