fbpx

Ty Segall annoncerer nyt album med førstesinglen “Taste”

Foto: Denée Segall

Den nye plade kommer i starten af august, og man kan næsten kun glæde sig efter dette første udspil.

Den californiske (og hold nu godt fast) multiinstrumentalist, sanger, sangskriver, producer og psykedeliske garagerock-mester Ty Segall har netop annonceret sit 11. studiealbum First Taste, der er sat til at udkomme den 2. august. Albummet er et indadvendt perspektiv for Segall, som gennem numrene reflekterer over sin fortid og familie, samt sine forventninger til fremtiden.

Vi har meget passende samtidig med annonceringen af First Taste fået en forsmag på albummet i form af singlen “Taste”, der virkelig tager ordene ‘garage-rock’ seriøst. Med en støvet lyd og knitrende guitar sætter det stemningen for Segalls kommende album.

Med singlen kommer også en musikvideo, der ligner noget taget ud af en kultfilm. Få din Segall-hype på, og oplev den nye singlen med videoen her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com