fbpx

VIDEOPREMIERE: Roskilde-aktuelle girlcrush kører DIY-æstetikken helt ud i ny musikvideo

Foto: PR

Den queer-feministiske trio girlcrush kom i fredags med den romantiske andensingle “girlcrush”, som nu får en tilhørende charmerende musikvideo.

Det er gået hurtigt for den københavnske trio girlcrush, bestående af Marie (bas/sang), Andrea (trommer/sang) og Nat (guitar/sang), der med debutsinglen “Take My Clothes Off” fik markeret sig som et af de mest spændende acts på den danske musikscene lige nu. Gruppen dyrker den skramlede pop-punk lyd med taktfaste trommer, en pumpende bas, energiske akkorder og simple korstemmer. Der er ikke så meget pis med girlcrush, og det vidner deres selvbetitlede andensingle også om. Med tekst og melodi i fokus er nummeret en kærlighedserklæring til Nats kæreste, og det upolerede og rå lydbillede afspejler sig også i deres nye musikvideo til nummeret.

Fortællingen om en nyforelskelse bliver smukt portrætteret gennem et lyserødt polaroid-lignende filter. Videoen viser på bedste vis, hvordan man i forelskelsens eufori kan blive betaget af selv de mindste, finurlige hverdagsvaner hos en person.
Det pladderromantiske tema ender i bedste 00’er-stil med et hjerte der fyldes af de tre bandmedlemmer, som var det et afsnit af ‘hjerteflimmer’. Videoen byder også på flere klip af bandet i live aktion, som kun gør os endnu mere ivrige efter at opleve dem på søndag på Roskilde Festivals Rising scene.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com