fbpx

Bon Iver annoncerer nyt album med to nye singler

Foto: Graham Tolbert & Crystal Quinn

Så er opfølgeren til 22, A Million endelig i sigte!

Bon Iver fans har noget at se frem til, når bandet den 30. august udgiver det fjerde studiealbum i,i. Albummet fuldender ifølge Bon Iver selv en års-cyklus, hvor For Emma, Forever Ago illustrerede vinteren, deres selvbetitlede album et spirende forår, 22, A million den bagende sommer, og nu starter efteråret altså med i,i.

Vi har allerede fået to smagsprøver på albummets lyd med singlerne “Hey, Ma” og “U (Man Like)”, og i dag har Bon Iver sammen med albumannonceringen også udsendt de to nye numre “Jelmore” og “Faith”.

Om det nye album fortæller frontmand Justin Vernon:

– Det føles meget som den mest voksne plade, den mest komplette. Det føles som når du kommer gennem hele livet, når solen begynder at gå ned, og det, der sker er, at du begynder at få perspektiv. Og så kan du sætte det perspektiv i mere ærligt, generøst arbejde.

Albummet kommer som sagt ud den 30. august, og hvis du lige vil have frisket din Bon Iver op inden, eller måske slet ikke ved, hvor du skal starte i hans diskografi, kan du blandt andet læse vores guide Bon Iver fortalt med fem sange.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com