fbpx

Innovative Artist Academy er for dig med ambitionen om at gøre musikdrømmen til virkelighed

Foto: Stock

Innovative Artist Academy er et skræddersyet karriereforløb, hvor du kan blive klogere på, hvordan du som udøvende artist slår igennem i musikbranchen. Ansøgningsperioden for efterårskurset er nu åben, og hvis du synes det lyder interessant, kan du læse mere om forløbet her.

Musikbranchen er kendt for at være svær at få fodfæste i, hvis man ikke har kontakterne på plads fra starten, og desværre er det for de færreste artister umuligt at slå igennem med råt talent alene. Hvis du har svært ved at finde rundt i, hvordan du som udøvende artist når ud over hjemmestudiet og bedroomrecordings, eller hvordan man skaffer spillejobs og skiller sig ud fra mængden, så kan Innovative Artist Academy hjælpe dig godt på vej.

Det skræddersyede og kompetencegivende forløb kan tages i både Aarhus og Roskilde, og kan hjælpe dig på vej til at navigere i det til tider uoverskuelige artist-landskab og finde ud af, hvordan man begår sig i musikindustrien. Tidligere kursist og udøvende artist Jonas Laursen har udtalt følgende om sin oplevelse på forløbet:

– Innovative Artist Academy har for mit vedkommende været en rigtig milepæl at gennemføre. Kurset har givet mig anledning til at “smage” på de forskellige aspekter indenfor musikbranchen, hvilket har været meget tilfredsstillende hele vejen! Jeg anbefaler, at hvis du går inde med en drøm som musiker, så er dette et unikt tilbud. Der er ikke et øje tørt! Sæt igang!

Om forløbet

Forløbet består af seks moduler fordelt over fem lørdage henover efteråret. På de moduler får du blandt andet undervisning i emner som pladekontrakter, booking, management, sangskrivning og generel kendskab til musikbranchen. Du får også udviklet din egen, personlige plan for dit musikprojekt, og kommer tæt ind under huden på pladeselskaberne.

Efter forløbet står du bedre klædt på som udøvende artist, og modtager et kursusbevis, der eksempelvis kan bruges i forbindelse med dit CV. Derudover bliver du inviteret til vores lukkede Facebook-gruppe for tidligere kursister og branchefolk, og kan derigennem udvide dit netværk og deltage i vores netværksbegivenheder. Mike Paudy, som er tidligere kursist og nuværende artist udtaler:

– Super mulighed for at få styr på musikbranchen som helhed og finde ro i den artist man er – eller gerne vil være.

Forløbets undervisere er erfarne og kompetente branchefolk med baggrund i mange forskellige afkroge af musikindustrien, fra booking og management til artister, der selv kan dele ud af egen erfaring. Innovative Artist Academy er udviklet af den danske virksomheden B-Group, som Bands of Tomorrow også er en del af. Iværksætter Simon Mark Sørensen, som blandt andet har erfaring med A&R og product management hos Universal Music, grundlagde virksomheden i 2009 med det formål at udvikle talenter til flere kreative brancher. Han siger selv om forløbet: 

– Jeg ser et væsentligt behov for, at nye artister dygtiggør sig indenfor flere aspekter end blot det musiske. I mit daglige arbejde er timing, planlægning og den røde tråd afgørende for en artists succes. Innovative Artist Academy er en oplagt mulighed for at tilrettelægge sit karriereforløb.

Lyder det som noget for dig, kan du sende din ansøgning til efterårets forløb lige her, hvor du ligeledes kan læse mere om de forskellige moduler.  

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com