fbpx

Musik i Lejet 2019 – Årets anmeldelser

Foto: Reykjavíkurdætur // Majbritt Press

Der var koncerter i solnedgang ved stranden og højt humør, da Musik i Lejet løb af stablen denne weekend. Vi giver dig her et overblik over vores anmeldelser i løbet af festivalens tre dage.

Nicklas Sahl

Torsdag den 18. juli
3.5 stjerner

»Alt i alt var det en velspillet koncert fyldt med klichéer og catchy melodier, der dog til tider godt kunne blive en smule ensformig. En ting man dog ikke kan tage fra ham er hans overbevisende og overlegne vokal.«

Læs hele anmeldelsen her.

Palace Winter

Torsdag den 18. juli
3.5 stjerner

»Den guitar-omfavnende hymne “Woke in the Night, the Phone Was Ringing” fra deres debut-EP Medication var da også et af koncertens højdepunkter. Et vakuum-lydende, langsomt trommebeat og nogle lækre korharmonier fra Hesselager og guitaristen gav masser af plads til Colemans hæse klang, som endte i en længere atmosfærisk synthsekvens.« 

Læs hele anmeldelsen her.

Disclosure (DJ set)

Torsdag den 18. juli
2 stjerner

»Koncerten med de to hitmager var mildest talt en lidt flad fornemmelse. Starten og slutningen kunne ét eller andet, men største delen af musikken i den øvrige del af koncerten blev trukket så meget i langdrag, at man på trods af de up-tempo techno-beats ofte stod og blundede.«

Læs hele anmeldelsen her.

Duckwrth

Torsdag den 18. juli
4 stjerner

»Det var ventetiden værd, og den frembrusende rapper fik sat gang i dansegulvet med numre som “TAMAGOTCHI” og “LOVE IS LIKE A MOSHPIT”. Selvom der aldrig blev startet en moshpit, var publikums fødder ligesom frontmanden ligeså meget i luften som på asfalten, og han havde det festglade crowd i sin hule hånd fra start til slut.« 

Læs hele anmeldelsen her.

Freja Kirk

Fredag den 19. juli
4.5 stjerner

»Koncerten peakede under et længere outro stykke på “Lost Intention”, hvor et soulet kor krøb helt ind under huden, og bevidnede det musikalske band og en optræden i vaskeægte live-stil med plads til improvisation og lækre detaljer.« 

Læs hele anmeldelsen her.

Emil Kruse

Fredag den 19. juli
4 stjerner

»Hele koncerten igennem var der god energi at hente hos både publikum og Emil Kruse, og Kruses kontakt med publikum kunne man bestemt heller ikke klage over. Det er ikke så tit, man oplever, at en artist starter og slutter med det samme nummer, men det var nu engang tilfældet her, og med den derudaf-stemning, “Air Tonight” besidder, startede og sluttede koncerten med en fest.« 

Læs hele anmeldelsen her.

Yxng Bane

Fredag den 19. juli
4 stjerner

»Yxng Banes melodiske og lettilgængelige flødehiphop fik alle blandt publikum til at svinge hofterne, og han viste sig at være lidt præcis det hiphop-fix, Musik i Lejet havde brug for.« 

Læs hele anmeldelsen her.

Reykjavíkurdætur

Fredag den 19. juli
5 stjerner

»Der var ikke ligefrem lagt op til den store fællessang med publikum, men det betød ingenting for stemningen. I bedste Spice Girls-stil fik døtrene fra Island, med deres svingende hestehaler og en god omgang sassy attitude, sat gang i de trætte festivalgæster med numre som “Kalla Mig Hvað?” og “Bossy (feat. Balcony Boyz)”.« 

Læs hele anmeldelsen her.

Guldimund

Lørdag den 20. juli
4 stjerner

»Alt i alt var det en rørende og storslået koncert, som blev hjulpet virkelig godt på vej af de dygtige musikere, Guldimund havde taget med sig på scenen. Når det så er sagt, er der ingen tvivl om, at en stor del af koncerten blev båret af artistens store talent for sangskrivning.« 

Læs hele anmeldelsen her.

WIINSTON

Fredag den 20. juli
4 stjerner

»Med hjertevarme smil og et silkeblødt R&B-univers omfavnede bandet det kogende telt og skabte nærmest et tætpakket vakuum af nærvær. Der blev vugget til den tilbagelænede “hoodie”, country-vibende “zone” og ømme “positive”. Med svedperler på panden lagde Richards gang på gang publikum ned med sin inderlige og overbevisende vokal, der i den grad også charmerede en stor del af første række…«

Læs hele anmeldelsen her.

Alex Vargas

Fredag den 20. juli
4.5 stjerner

»Koncerten med Alex Vargas var magisk. Både fordi sangeren tryllebandt publikum med sin fantastiske vokal – men også fordi, den kæmpestore, sorte regnsky, som hang over festivalpladsen, på magisk vis blev tryllet væk uden at give store problemer.«

Læs hele anmeldelsen her.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com