Ugens Uimodståelige // Uge 33

Foto: Anna of The North // Ida Fiskaa

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Anna Of The North – “Playing Games”

Den norske sanger/sangskriver Anna Lotterud aka Anna Of The North er ude med den nye single “Playing Games” – et synth-baseret track som tematiserer den magtkamp, der kan være i et forhold. Kunstneren formår at drage lytteren ind i et univers af negative og positive følelser, som til sidst ender ud i ét. Et utroligt dansabelt popnummer, som vi kun kan håbe på at få flere af fra Anna Of The North.

Gabrielle Aplin, JP Cooper – “Losing Me”

Det er efterhånden længe siden, at Gabrielle Aplin udgav albummet Light Up The Dark tilbage i 2015. Til gengæld er hun kommet stærkt igen med det længeventede samarbejde med JP Cooper i form af den håbefulde single “Losing Me”. De to kunstneres vokaler klinger utrolig godt sammen, og dette spiller en stor rolle i kreationen af den silkebløde og fintfølende popsingle, som “Losing Me” er. Vi glæder os til at høre meget mere fra Gabrielle Aplin snart, når hendes næste album udgives i begyndelsen af næste år.

Mia Berg – “You Decided”

Mia Berg har tidligere imponeret os med singlerne “Hurry” og “Grow”, og sangerinden er nu tilbage med endnu en forsmag på sin debut-ep, som udkommer til september. I sangen “You Decided” reflekterer hun over et mislykkedes forhold og lukker frustrationer ud – på den mest groovy måde. Den alternative popsang er præget af pirrende synthfigurer, utraditionelle R&B-sektioner samt Bergs insisterende vokal, som efterhånden bygges mere og mere op. Den detaljerige og lidt udsædvanelige popproduktion gør nummeret helt unikt og giver os kun højere forhåbninger til nordmanden.

Ellers tilføjet:

Lord Siva, Vera – “Oh My God”
Rosalia, Ozuna – “Yo x Ti, Tu x Mi”
Jijlani – “Cross The Line”
Askling – “Next To You”
Shura – “forever”
Penny Police – “Make It Move”
Vera Hotsauce – “One Time”
Jorja Smith – “Be Honest (feat. Burna Boy)”
JJ Paulo – “Denzel”
BROCKHAMPTON – “BOY BYE”
Julie Bergan – “Crazy Enough”
Ericka Jane – “Everytime”
Charli XCX – “Cross You Out (feat. Sky Ferreira)”
JÆRV – “Det Ville Ikke Være Særligt Smukt”
Michael Kiwanuka – “You Ain’t The Problem”
FLETCHER – “Strangers”
Henrik Høven – “10/10”
JPEGMAFIA – “Jesus Forgive Me, I Am A Thot”
Sleater-Kinney – “Reach Out”
Shikoswe – “Good Intentions”
Dutch Digler – “Mr. Westside”

Følg playlisten her:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com