fbpx

AV AV AV teamer op med Copenhagen Phil på nyt spændende projekt

Foto: Dennis Morton

Klassisk og elektronisk musik bliver forenet i et nyt samarbejde mellem AV AV AV og Copenhagen Phil.

Tidligere på året snakkede vi med den elektroniske trio AV AV AV omkring deres prisvindene soundtrack til filmen Brakland, og de nye og spændende muligheder dette medførte. Men som deres nyeste samarbejde viser, er AV AV AV langt fra færdige med at udvide deres repetoire og afprøve nye territorier. Den elektroniske trio er nemlig gået sammen med symfoniorkesteret Copenhagen Phil, for at afholde en koncert hvor elektroniske elementer vil blive blandet sammen med klassisk toner for at skabe et nyt og interessant lydbillede. Koncerten vil tage afsæt i kompositioner fra AV AV AV’s kommende debutalbum og ældre nyfortolkede klassiske værker.

Om projektet siger Anders Dixen fra AV AV AV selv:

Vi har lige siden vi startede haft den her drøm, så for os er det kæmpestort. Det bliver en anderledes oplevelse. Elektroniske klange møder organiske flader i en lang symfonisk udvikling med svæveture og frie fald men med en bund af vores lyd.

Koncerten bliver den nyeste installation i Copenhagen Phils “60 Minutes Festival”, hvor de forener moderne artister med symfoniorkestrets mangfoldige lyd. Copenhagen Phil har tidligere samarbejdet med artister som When Saints Go Machine, Mew, Efterklang og Den Sorte Skole.

Koncerten, der bliver et af næste års mest interessante, finder sted i Konservatoriets Koncertsal den 25 januar 2020.

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com