fbpx

Beabadoobee leverer soundtracket til det melankolske efterår med nyt nummer

Foto: Jordan Curtis Hughes

Den fremadstormende sangerinde er klar med ny single forud for kommende EP.

Selvom navnet er en smule indviklet og svært at stave til, er det ikke noget, som står i vejen for den rå, DIY-æstetik som Beabadoobee så smukt omfavner i sin musik med numre som “Coffee” og “The Moon Song”.
Den London-baserede kunstner har med sine kun 19 år allerede imponeret med sin dybtfølte lyrik, bløde stemme og ærlige soveværelsespop-melodier. I stil med andre banebrydende kunstnere som girl in red, Soccer Mommy og Snail Mail stormer Beabadoobee, med det borgerlige navn Bea Kristi, frem på den internationale musikscene.

Nu er sangerinden klar med singlen “I Wish I Was Stephen Malkmus”, der veksler mellem rolige og varme guitarfigurer til mere hårdtslående, agressive og nervefyldte sekvenser. Nummeret kommer forud for Beabadoobees EP Space Cadet som lander den 18. oktober.

Du kan få en forsmag på den kommende udgivelse med singlen her:

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com