fbpx

Berhanas “I Been” er kuren mod dine efterårs-blues

Foto: Harry Israelson

Efter lang tids stilhed er Berhana igen aktuel med sprøde R&B tunes.

Tilbage i 2016 gjorde Berhana sin debut med en selvbetitlet R&B EP. Nu – tre år senere – varmer han op til sit næste projekt, debutalbummet HAN. De første to singler på albummet “Lucky Strike” og “Health Food” er sluppet – og nu er Berhana aktuel med et tredje udspil, nemlig nummeret “I Been”, hvor sydkoreanske Crush gør ham selskab.

“I Been” er et laid-back R&B track, som giver associationer til et lunt sommer-roadtrip med soltaget af og vinden i håret. Sangen berører på fængende vis temaer som åben kommunikation og at turde være sårbar i sit forhold – og med sommerlige beats og elektriske syntheffekter kurerer Berhana alle efterårs-blues.

Albummet HAN udkommer den 18. oktober. Du kan lytte til det lækre nummer “I Been” herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com