Betty Bass debuterer som lovende soul-dronning med singlen “The Sweet Role”

Foto: Magnus Kristoffersen

Gambia møder Vejle, og Betty Bass bliver skabt. Det var starten, og nu er hun her med sin første single, og det ser lovende ud for den smukke sangerinde.

23-årige Betty Bass er romantisk og har let til tårer. Men på samme tid virker hun sindssygt stærk gennem sin musik der, nu hvor debutsinglen er ude, kan strømme let gennem vores øregange til enhver tid. Nummeret hedder “The Sweet Role”, og sweet er det bestemt. Betty Bass’ soulede lyd er i international liga, og hun kan sammenlignes med soulede R&B sangerinder som Nao, H.E.R. og SZA.

“The Sweet Role” er første single af de i alt tre, der kommer i løbet af efteråret. Betty Bass har arbejdet intenst med sin vokal, sangskrivning og indspilning med hjælp fra pladeselskabet samt britiske og amerikanske sangskrivere, så vi kan godt tillade os at have høje forventninger til det kommende debutalbum.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com