fbpx

FVN sætter ild til dansegulvet og viser sig som stærk rapper på “Baddest”

Foto: Maria Paulina

Feven Geles startede på youtube, men har i år taget skridtet ind i musikbranchen med sin rap og sine festlige, swaggede tracks.

Den etriansk/danske rapper FVN, Feven Geles, har udgivet endnu et track, der vil sætte gang i dansegulvene. Ligesom på “Mad Ting”, har hun teamet op med DJ John Vincent, der nu også har været med på produktionen til “Baddest”, som er seneste skud på stammen fra FVN.

FVNs stemme er også at finde på Fallulahs “Oh Ay Oh”, der udkom samme dag som “Baddest”, og er den seneste single fra Fallulahs kommende album. Dette er første gang nogen får lov at være feature på et Fallulah-nummer.

“Baddest” starter med at vi bag beatet hører indskudte stemmer, og blandt andet sætningen: ‘hvis hun nu havde rappet på dansk, så havde vi signet hende.’ Måske et lille stik til, hvor musikbranchen har sit fokus pt, når det kommer til kvindelig rap?

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com