fbpx

KIOWA skildrer storladen kærlighed igennem et drømmende lydunivers på første single

Foto: Shila Sloth

“Moon Inside You” er den første udgivelse fra den spritnye artist KIOWA, som med hendes drømmende lyd forsøger at danne bro mellem det menneskelige og maskinelle.

Ida Skjerk, som er det borgerlige navn bag projektet KIOWA, voksede op i Østjylland i et musikalsk hjem omringet af musikinstrumenter. Her startede hendes fascination for lyd. I 2013 begyndte hun på en uddannelse indenfor sangskrivning, musikproduktion og lyddesign, og det var her, hvor soloprojektet KIOWA opstod.

Singlen “Moon Inside You” er lyden af en artist, der har fuld kontrol over sin musik og æstetiske valg. Med sangens nærværende vokal og atmosfæriske produktion, formår KIOWA at skildre en rå og ægte kærlighed, som ikke er til at tage fejl af.

Om nummeret siger KIOWA selv:

– Nummeret er en elektronisk kærlighedsballade, der omhandler den sitrende nye kærlighed, hvor øjenkontakt kan føles helt elektrisk, og hvor snakke visker timerne ud. Den handler om uvisheden og mystikken ved at gå ind i en ny relation – en relation, der samtidigt også kan bringe en ind i følelsen af, at man har fundet sit ‘safe space’

Denne kærlighed afspejles også i singlens musikvideo, der portrætterer to forelskede mennesker, og den intimitet og nærhed de skaber sammen. “Moon Inside You” er førstesinglen fra KIOWAs kommende debutalbum, som udkommer i starten af 2020.

Lyt til startskuddet for KIOWA og hendes kommende debutalbum herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com