fbpx

Long Island portrætterer ung, håbløs kærlighed gennem ny farverig musikvideo

Foto: Niels Vogensen Biasevich

Den spirende trio slap i juni måned deres sommervibende debutsingle, og er nu klar med en neoninfuseret video fra Danmarks måske mest trope-lignende lokation.

Det nye danske band Long Island udgav deres første single “Hælder op” tidligere på sommeren, og nu er de ude med en tilhørende musikvideo. Den melankolske kærlighedssang sætter ord på, hvordan det føles at være magtesløs overfor en gammel flamme, når man har fået noget indenbords. De fleste kender nok følelsen af at være beruset og tage halvdårlige beslutninger, at ringe til én i de sene nattetimer, som man ved man ikke skal ringe til. Temaet sangen repræsenterer bliver også omdrejningspunkt i den nye musikvideo.

I videoen sidder bandets medlemmer Victor, Benjamin og Andreas ved et bord med en vase røde roser midt ude i Faxe Kalkbrud. Flotte billeder af det turkise vand, hvide klitter og drengene, der med en seriøs mine kigger intenst ind i linsen, passer godt til det ulykkelige kærlighedsemne og poetiske tekstunivers. Det er nok ikke en tilfældighed at naturen, som så mange gange før, bruges til at romantisere og udtrykke følelseslivet. Sten der kastes i vandet på en afreagerende måde, de tre medlemmer der slentrer rundt i kalkbruddet og kigger længselsfuldt udover vandet afspejler på fin vis, hvordan det kan føles at være fortabt i og grebet af sine følelser. Og da én af drengene kaster roserne i vandet understreger Long Island at kærligheden kan være svær og bitter, når man er i starten af tyverne såvel som i alle aldre.

Med deres fine og ærlige teksunivers og lækkert klingende poptoner, er trioen Long Island på vej mod en lovende karriere.

Se de nye fine musikvideo her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com