fbpx

Nordiske Hits // Uge 39

Foto: Salka // Peer Jon

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 21 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Salka – “Things”

Salka er en ny dansk duo, der skaber drømmende, elektronisk popmusik. Grænser og regler bliver der ikke taget højde for, når Sara Mouritzen og Merlyn Perez-Silva nysgerrigt eksperimenterer med rytmer og tekster. De har begge haft soloprojekter førhen, Sara Mouritzen som trommeslager og sangerinde, Merlyn Perez-Silva som guitarist. “Things” er deres debutsingle, og lyden kan sammenlignet med Trentemøller, The Blaze og CHVCHES.

Nelson Can – “Limelight”

Nelson Can har siden 2011 udgivet en del, senest EP3 i 2017, der medfulgte udsolgte koncerter og en tætpakket Roskilde Festival-koncert i 2018. Derudover har de også opvarmet for både Royal Blood og The Black Keys. Med medvind fra Rolling Stone Magazine i flere lande og op til flere prisnomineringer, kan man roligt sige at den danske trio er kommet lang vej. “Limelight”, som er første single siden EP3 , er et lidt dystert nummer, men samtidig tempofyldt.

VILMA – “Stenmand”

Personerne bag den dansk duo fra Aalborg, er ikke nye i musikbranchen, men de er nye som VILMA. De har netop fundet deres lyd, og er ude med debutsinglen “Stenmand”, efter hver især at have været i musikbranchen længe. Forsangerinden har blandt andet optrådt med Mads Langer til Grøn Koncert. Viben er Ulige Numre møder Sys Bjerre, og de har meget fokus på teksterne. Ifølge Vilma er nummeret “Stenmand” en ‘auditiv lussing’, hvorfor, og hvem lussingen går ud til, må være op til dig at vurdere.

Ellers tilføjet:

Simone Tang – “Similing (feat. Al Jacobi)”
Rare Cigarettes – “Amyg-da-la (feat. ZAAR)”
Reem – “Stay”
SVEA – “Goot At Losing”
Davai feat Philip Rustad – “Tear Me Down”
Zandy – “Ivanhoe”
Louien – “None of my words”
NIMA – “Feeling Like a Blur”
Carmon feat Stepz – “TÅLMODIGHED”
Clara – “Legend”
Hjalmer – “Koldt”
Ina Wroldsen – “Haloes”
Tove Lo – “Sweettalk my Heart”
Anton Walter – “Om Et År”
Off Bloom – “Are You Feeling It Too?”
Jung – “Hun Kommer Tilbage”
LAKUR – “Golddigger”
Emma Jensen – “Better”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com