fbpx

Reeperbahn-aktuelle Amanda Tenfjord er ude med ny storslået single

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Den unge nordmand starter den grå efterårs-sæson med et strålende popnummer.

Den charmerende sangerinde Amanda Tenfjord er klar med et nyt, dybfølt og emotionelt udspil med singlen “Kill The Lonely”. Nummeret rummer neddæmpede, poetiske vers og et omkvæd, der bygges op og eksploderer med energi og storslåede trommer.

Vi har før rost den 22-årige nordmand for hendes catchy popsange og imponerende stemme – og hun fik blandt andet en plads på vores liste over 19 norske navne du skal holde et særligt øje med i år. Ligeledes imponerede hun på årets showcasefestival The Great Escape, og derfor glæder vi os ekstra meget til at se Tenfjord når hun i næste uge skal spille på Reeperbahn Festival i Hamborg.

Hvis du ligesom os glæder dig til endnu mere ørehængende pop fra sangerinden i fremtiden, kan du her høre den nye single og se den stemningsmættede musikvideo:

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com