The Great Escape Festival annoncerer de første 50 navne til programmet

Foto: SASSY 009 // Andreas Bjørseth

I 2020 fylder The Great Escape Festival 15 år. De har netop annonceret de første 50 navne, som gæster festivalens fødselsdagsfest.

Branchefestivalen The Great Escape der hylder upcoming kunstnere, finder sted den 13.-16. maj 2020, og vil næste år præsentere byen Brighton for over 450 af de mest spændende nye artister. De første 50 artister og bands, som netop er blevet annonceret, giver desuden et preview til festivalen – i form af små koncerter rundt omkring i London til november.

På listen over de 50 spirende bands og artister finder man blandt andet Oslo-baserede SASSY 009, som laver fortryllende elektropop til den helt store guldmedalje. Vi gav trioen 4 ud af 5 stjerner på Roskilde Festival 2018, hvor deres blanding af techno, electronica og house gav en drømmerisk og uforudsigelig oplevelse. Ud over SASSY 009 vil den norske alternative popsanger Moyka indtil videre repræsentere norden til festivalen.

En anden artist, der er værd er nævne, er Layfullstop, hvis musik er en velkomponeret hybrid af hiphop og nostalgisk soul. Vi er i sær vilde med hendes forførende nummer “Bohemian Queen”, som helt sikker vil skabe en stemningsfuld og sensuel oplevelse i Brighton til foråret. Derudover vil den dugfriske bedroom popartist Tragic Sasha også gæste festivalen til maj med hits som “Fall on My Feet” og “Picking Flowers”.

Ellers føjet til plakaten:
Sarathy Korwar
Chlobocop
Mysie
Oscar Lang
Molly Payton
Somebody’s Child
Amber Van Day
Silverbacks
AVAERA
NOISY
Sons of Raphael
Weird Milk
Master Peace
JOHN
Lazarus Kane
full colour
WARGASM
Lucy Lu
Boy Scouts
Nardeydey
Hana Vu
Do Nothing
Girls In Synthesis
The Cool Greenhouse
Joseph Lawrence & The Garden
YellowStraps
Grace Ivesare
House Of Pharaohs
Ayo Britain
Knucks

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com