fbpx

The Japanese House udsender døsig hverdags-blue single

Foto: PR

The Japanese House føjer endnu et nummer til deres synth-baserede dreampop univers.

Britiske The Japanese House laver fængende dreampop, og vi har nydt godt af hendes melankolske og synth-baserede kreationer siden 2015. Hendes nye single “Something Has To Change” er første udspil siden udgivelsen af sangerindens roste album Good At Falling tidligere på året, og er desuden det første nummer på hendes kommende EP af samme navn.

Nummeret beskriver følelsen af at være fanget i en rutine – at føle, at man ikke kommer nogen vegne og endelig, at indse, at noget er nødt til at ændre sig. Med lyrik ala “You got the same train and you took it back to the same place, you’re back where you started it’s the same thing – you keep trying to do something different over and over again” indfanger The Japanese House, med det borgerlige navn Amber Bain, hverdagens dårlige beslutninger og den konsistente følelse af magtløshed.

Den fulde EP udkommer til november, men du kan lytte til singlen “Something Has To Change” og se musikvideoen herunder:

Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com