fbpx

The Love Coffin er ude med ny single og annoncerer i samme omgang turné

Foto: Adrian Sølberg

The Love Coffin kendes for deres hårde lyd, men der er noget nyt at komme efter på den seneste single “Nothing At All”.

Københavnske The Love Coffin har fået meget ros siden de i 2015 udgav EP’en Veranda. Siden bød de på endnu en EP, Buffalo Thunder i 2016, før debutalbummet Cloudsland ramte gaden sidste år. Støjrock-kvinteten er nu tilbage med singlen “Nothing At All”, samtidig med at de har annonceret en turné, der til november bringer dem til blandt andet Hotel Cecil, Posten og Tape.

“Nothing At All” er produceret af bandets guitarist Kristian Alexander Pedersen, sammen med produceren Guy Fixen (Pixies, My Bloody Valentine).

Storslåede strygere pryder den ellers hårde lyd som The Love Coffin er kendt for. Dog får de en alt-rocket lyd, når forsanger Jonatan K. Magnussens stemme bryder henover resten af bandets instrumentale præstationer. Udover Magnussen og Kristian Alexander Pedersen på guitar, består bandet forøvrigt af Lasse Christensen (keys og guitar), Tue Einar Bakfeldt (bas) og Alexander Vitus (trommer).

Lyt til “Nothing At All” her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com