fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 38

Foto: Georgia // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Georgia – “Never Let You Go”

Engelske Georgia som vi netop har oplevet på Reeperbahn festival og før lavet interview med har lavet ny energisk og medrivende single “Never Let You Go.” Energisk er netop et af nøgleordene i Georgias musik generelt, det er i hvertfald svært at stå stille til hendes numre som for eksempel det store hit “Started Out”. Singlen er en forløber for hendes kommende album Seeking Thrills, og udkommer med en tilhørende musikvideo instrueret og optaget af Joseph Connor i Jordan. Seeking Thrills bliver et skarpt og fascinerende album spækket med fængende og catchy melodier, og bliver et mix af elektro-pop og R&B. Det er feminint uden at blive for fintfølende. Georgias dybe refleksioner tager lytteren igennem eufori, hjertesorger og melankoli, men stadig med tanke på gode tider.

Tove Lo – “Equally Lost feat. Dojo Cat”

Den svenske powerkvinden Tove Lo, som vi før har vist begestring for, er nu klar med albummet Sunshine Kitty, hvor hun har fået besøg af en række stærke sangerinde som Kylie Minogue og finske ALMA. På albummet har vi valgt at fremhæve nummeret “Equally Lost” featuring den L.A. baserede sangerinde og rapper Dojo Cat. Tove Los nye musik er som altid fyldt med ørehængende popmelodier, stærke tekster, der rummer sårbare såvel som girlpower-fyldte aspekter. Nummeret “Equally Lost feat. Dojo Cat” er ikke en undtagelse, og lægger op til en weekend fyldt med dans, discokugler og lyserød glimmer.

Princess Nokia – “Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)”

Vi forsætter i powerkvinde-kategorien med famøse rapper Princess Nokia aka. Destiny Frasqueri. Princess Nokia vænner stærkt tilbage med nummeret “Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)” efter en længere periode uden ny musik. Det populære nummer “Tomboy” fra 2017 gjorde blandt andet Princess Nokia til en stor attraktion på Roskilde Festival i 2017, og er bare et af få eksempler på Nokias enorme attitude og rå tilgang til musikken. Hendes musik er ikke blot enormt fed og catchy, men rummer også stærke budskaber, hvilket også er tilfældet på dette track. “The racist men making threats. I’m not gangster but I can tell you I love to throw hands on racists, bigots and scum. I don’t like drama, it’s dumb. I don’t be fightin’ no women. I don’t be totin no guns. I hate domestic abusers.” Sådan lyder noget af et af verserne, der viser at Nokia ikke finder sig i nogen form for nedgørelse af mennesker baseret på deres køn, race eller seksualitet.

Ellers tilføjet:

Omar, Artigeardit – “Psycho (feat. Artige Ardit)”
Stormzy – “Wiley Flow”
Bisse – “Halvlegen”
Reem – “Stay”
Spring & I – “Try”
Peppermint B, Freja Loeb – “A Minute To Show”
Lydmor – “Lsd Heart”
Clara – “Legend”
AV AV AV, Felix De Luca – “Airplane Mode”
Beabadoobee – “I Wish I Was Stephen Malkmus”
People Club – “Perfume”
Tiësto, Mabel – “God Is A Dancer”
Lauv – “Feelings”
Soccer Mommy- “lucy”
SVEA – Good At Losing
Mia Berg – “Berlin”
bülow – “Boys Will Be Boys”
Favor – “Wiki”
Chay Snowdon – Men Cry Too!
Pasha, Henrik the Artist – “The shop”
Moon Loves Honey – “Crystal Clear”
Hjalmer – “Koldt”Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com