fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 39

Foto: Ditlev // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Ditlev – “Uden Følelser”

Efter debutEP’en Er Du Vågen, er Ditlev nu tilbage med nummeret “Uden Følelser.” Et super catchy nummer, produceret af Alfred Thomas (Gulddreng og Wiinston).
Som dansk pop gør det bedst, giver “Uden Følelser” en afsindig lyst til at danse og synge med, samtidig med at give lytteren lov til at forholde sig til lyrikken. Ditlev er i sit civile arbejde som projektleder vant til at have styr på tingene, men nu tager han en kamp op med sig selv, om at slippe kontrollen, og være åben overfor nuet. Et tema som hans nye nummer bærer præg af.

Askling – “Liar”

Vi har før vist interesse for det blot 18-årige popstjerneskud Askling. Nu er hun ude med endnu en single, den sjette af slagsen, “Liar”. På nummeret berører Emma Askling det at vokse op i en verden, hvor løgne fylder utroligt meget, især i den digitale verden. Askling er træt af fake news, billederedigering, Botox, og datingsider der retfærdiggør utroskab. I “Liar” tager hun kampen op mod alle disse løgne, gennem et catchy beat og sin fine stemme.

Masasolo – “Loaded Gun”

Debutalbummet Bridges fra danske Masasolo, er længe ventet. Men nu er der ikke længe til – den 18. oktober er det ude. Og nu er endnu en single fra det kommende album her, nemlig “Loaded Gun”. Et energisk, opmuntrende track, med et knapt så muntert tema. Frontmanden Morten Søgaard siger selv om nummeret:

– Sangen handler om mørket i jalousi. Jalousien er for mig en ladt pistol mennesker bruger til at beskytte sig selv med, men de ender altid med at isolere sig i stedet. Sangens budskab er derfor simpelt – smid jalousien væk, åben dit hjerte og dans. Og det er virkelig svært at lade være med at danse til “Loaded Gun”. Tag selv udfordringen op.

Ellers tilføjet:

H.E.R:, YG – “Slide”
Fieh – “Chop Suey”
Arlo Parks – “Second Guessing”
KING – “Gucci”
Dopha – “September Till June”
SKAAR – “Five Times”
Ernest – “Fall Apart”
Anna Soleil – “Breathe”
FVN – “Baddest”
Negash Ali – “Moving”
Lukas Graham – “Lie”
Zedd feat Kehlani – “Good Thing”
James Arthur – “Finally Feel Good”
Fallulah feat FVN – “Oh Ay Oh”
june – “Chills”
John Newman – “A.N.I.M.A.L”
Olivia Holt – “Bad Girlfriend”
Fetty Wap – “Brand New”
Summer Walker feat A Boogie Wit fa Hoodie – “Stretch You Out”
Wallis Bird – “Grace”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com