fbpx

Barnlige Beabadoobee bliver bortført af aliens på musikvideoen til “I Wish I Was Stephen Malkmus”

Foto: Jordan Curtis Hughes

Vi kender Beabadoobee for hendes ultimative efterårstracks, men hun kan også lave lidt mere rockede numre. Og når det gælder hendes musikvideoer, er man altid garanteret underholdning. Nu er hun ude med endnu én af slagsen.

I sidste måned udgav bedroom-popstjernen Beabadoobee den anden single fra sin kommende EP. “I Wish I Was Stephen Malkmus” hedder den, og kommer i hælene på “She Plays Bass”. Nu er hun på turné i USA med med-Gen-Z/bedroom-pop idolet Clairo, men har netop udgivet musikvideoen til “I Wish I Was Stephen Malkmus”.

Musikvideoen er – ligesom hendes tidligere videoer – instrueret af Bedroom, og har et DIY-agtigt, barnligt præg og en cute æstetik. Først ser vi hende liggende på gulvet i et lyserødt rum. Iført smækbukser og omgivet af bamser, scrabble-brikker og LEGO, maler hun barnagtigt en Barbie i hovedet. Det eneste der afslører hendes alder, er hendes størrelse og de tatoverede ben. Pludselig skifter videoens univers, da hun bliver bortført af aliens og taget til fange som eksperiment. Med sin guitar får hun spillet sin vej fri fra bortførelsen, og hvad der ellers sker, må du finde ud af her:

EP’en Space Cadet er ude 18. oktober.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com