fbpx

Blæsts debutsingle er en karismatisk og hverdagspoetisk oplevelse

Foto: Tue Blichfeldt

Blæst er et helt nyt navn i Danmark, og de har netop sluppet deres elektropoppede debutsingle “Du Gør Det Bedre”.

Blæst, der består af producerne Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald, guitarist Anders Bondo og vokalist Fernanda Rosa, er ude med debutsinglen “Du Gør Det Bedre”. Gruppen beskriver deres lyd som “naiv hverdagspoesi” og i “Du Gør Det Bedre” synger de om ung – og måske lidt naiv kærlighed. De siger selv om sangen:

– Den handler om at stå i en situation, hvor man har været vildt hooked på en person igennem lang tid, der har ladet én sidde på krogen og stege lidt for længe. Om, at man så endelig kommer videre og finder en person der “gør det bedre”. En følelse af at der faktisk var andre fisk i havet.

Blandingen af Fernanda Rosas søde vokal og den solide popmelodi gør nummeret til en ungdommelig og letfordøjelig oplevelse. Vi glæder os til at høre mere fra Blæst.

Lyt til “Du Gør Det Bedre” her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com