fbpx

Blanco White viser igen sit talent på den nye “Desert Days”

Foto: PR

Den britiske sanger og guitarist Blanco White er ude med ny single, som forsat blander genrer og imponerer på ny.

Britiske Blanco White har siden sin debut-EP The Wind Rose (2016) fået et stort publikum. Musikken er smukke, britiske folk-sange, hvis indflydelse fra Whites musiklære i Spaniens Cádiz og Latinamerikas Bolivia har været tydelig. Det brit-folkede udtryk blandes med latinamerikansk og andalusisk musik, og har resulteret i en enormt fed og eksperimenterende lyd. For nyligt udgav artisten singlen “Desert Days”, som er et fedt track med lækre guitarriffs og forførende melodier med et rislende og dynamisk dog roligt beat fuldendt af Whites karakteristiske og behagelige stemme.

Blanco White udtaler:

-sangen har et anderledes swing end alt, hvad jeg har skrevet før. Rytmen spilles på charango og ronroco, men harmonierne er mere bluesede. Jeg har lytter til mere bluesbaseret musik fra begge sider af Sahara for tiden, og jeg tror det kan høres på albummet.

Lyt til den medrivende single og se den tilhørende musikvideo her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com