fbpx

Blondage er blevet til et soloprojekt og er skudt i gang med singlen “Breakfast In My Bed”

Foto: Pernille Smith-Sivertsen og Zille Bostinius 

En morgen vågnede Pernille Smith-Sivertsen op, og både melodi og tekst til hvad der senere skulle blive “Breakfast In my Bed” kom til hende som lyn fra en klar himmel.

Blondage har en lidt kringlet forhistorie. I 2010 blev Esben Nørskov Andersens soloprojekt Rangleklods til. Efter fire års solo-leg med det elektroniske projekt, kom Pernille Smith-Sivertsen ind i billedet, og i 2016 skiftede duoen navn til Blondage. Der blev pludselig stille fra deres front, og nu har de meddelt, at de hver især går solo – Esben Nørskov Andersen med Rangleklods og Pernille Smith-Sivertsen overtager Blondage selv. Efter at have skrevet løs rundt om i verden, har hun nu fasttømret sig som soloartist med singlen “Breakfast In My Bed”. Det er et elektro-poppet nummer, der med sine distortede instrumenter og sangerindens fine stemme, kan minde om Soleima.

– Jeg lavede omkvædet en tidlig morgen, seriøst sådan kl 8-agtigt inden jeg skulle på arbejde, hvor jeg følte en stor længsel efter at mærke forelskelsen igen efter en tørkeperiode i den afdeling. Melodien og teksten fløj bare ude af munden og var det første, der overhovedet kom ud af mig den dag. Og jeg har ikke ændret et eneste ord siden. Den er en hudløs og rå kærlighedserklæring, men den handler også om at give sig hen til et andet menneske på ens egen præmis, sådan “her får du hele mig, på min måde, og det er det, du har brug for!”. Sådan har jeg det også med at lave musik nu, hvor jeg er ene afsender på mine melodier og tekster, og det er virkelig fedt.” Fortæller Pernille Smith-Sivertsen selv om nummeret.

Lyt til nummeret her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com