Boy In Space slipper inderlig livesession

Foto: Eva Pentel

Boy In Spaces “Drown” er skrevet om Robin Lundbäcks oplevelse som skilsmissebarn og inspireret af TV-serien ‘Friends’. Kunstneren har netop sluppet en intim livesession med sangen – se den længere nede.

Manden bag Boy In Space – svenske Robin Lundbäck laver musik, der er en form for urban trap inspireret af folkpop elementer. Han udgav sin første single tilbage i 2018. “Goodbye” hed den, og Boy In Space blev hurtigt et succesfuldt internetfænomen med opfølgeren “Give Me”. Hans seneste udgivelse “Drown” er en ærlig ballade om hans oplevelse af og følelser omkring sine forældres skilsmisse. Han siger selv om sangen:

Sangen handler om hjertesorg og forræderi, hvilket er to ting, jeg ikke normalt taler om eller tænker meget på. Jeg sad faktisk og så ‘Friends’ på Netflix, og jeg så den episode, hvor Ross og Rachel slår op. Jeg ved ikke hvorfor, men det gjorde mig så irrationelt ked af det. Det mindede mig, om dengang mine forældre blev skilt, da jeg var yngre, og det føltes som om, at jeg var nødt til at lægge den energi et sted… så jeg gik i studiet og skrev “Drown” senere den dag.

Boy In Space har netop udsendt en livesession, hvor han optræder med det følsomme nummer. Videoen er en inderlig og intim oplevelse, og man kan kun give Boy In Space bifald for det nærvær, han udviser. Hvis du har lyst til at opleve Boy In Space i virkeligheden, kan du gøre det i Københavns Den Grå Hal, når han spiller support for Alec Benjamin den 9. november.

Se den rørende livesession med “Drown” herunder:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com