fbpx

by:Larm tilføjer tre nye navne til deres line-up

Foto: sir Was // Samuel Petersson

Med de tre nye navne har by:Larm festival 2020 tilføjet endnu flere musikalske retninger til deres line-up.

I starten af oktober offentliggjorde by:Larm 22 nye spændende norske navne til næste års festival, og i dag er festivalen klar med tre nye artister fra norden. De tre nye navne består af Mapei og sir Was fra Sverige og PAN-AL fra Norge.

Den soulfulde artist Mapei har siden 2010 komponeret et unikt mix af soul fusioneret med hip-hop og EDM. I år udgav hun sit første album i fem år. Der er derfor lagt op til noget af et comeback, når Mapei indtager by:Larm i 2020.

sir Was var tilbage i september på vores liste over vigtigste albumudgivelser med hans nyeste udgivelse Holding On To A Dream. Her fremførte sir Was hans moderne pop med nuancer fra genre som jazz og hip-hop til perfektion. Vi glæder os derfor til at opleve sir Was, når han indtager festivalen næste år.

PAN-AL er den sidste kunstner i denne nye pakke af navne. Hans koncert vil blive hans første på by:Larm, og med sig tager han sin intensive elektroniske musik. Med en lyd som ofte bliver sammenlignet med den legendariske Aphex Twin, er der lagt op til en spændene koncert fra norske PAN-AL.

Se sir Was nyeste musikvideo til sangen “The Sun Will Shine” herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com