fbpx

FRAADS har annonceret deres to hidtil største liveshows og debutalbum

Foto: Mads Salbæk

Den talenfulde duo FRAADS, der har markeret sig som et bemærkelsesværdigt navn på den danske urbanscene, har nu annonceret to store liveshows.

FRAADS, der består af forsanger Papa Erotic og producer David Engelbrecht, er i løbet af 2020 klar med deres debutalbum. Samtidig offentliggør de indtil videre to koncerter i København og Aarhus i efteråret 2020, som bliver deres største til dato.

Duoen har den seneste tid markeret sig som er prominent navn på den danske musikscene. De formår at skabe nyeksperimenterende hiphop-musik, der overrasker og suger én i et særpræget niveau, der skiller sig ud på flere punkter – både i lyd og deres finurlige tekstunivers. Gruppen kan bryste sig af at have været i rotation på danske radiokanaler og have optrådt mange gange rundtomkring i landet. FRAADS har for nyligt udgivet singlen “Blinker”, akkompagneret af en flot musikvideo, der er skabt af Ophavfilm i samarbejde med Prxjects by Mercedes Benz. Med sangen “Blinker” viser FRAADS igen deres musikalske værd, og gør at vi glæder os til deres kommende debutalbum, der lander i løbet af 2020.

På scenen imponerer FRAADS også med deres nærværende og energiske liveshows, der nok kan siges at gøre dem til et af de bedste live-acts vi pt har i landet. Læs blandt andet vores anmeldelse fra lille VEGA den 11. oktober, hvor vores anmelder var blæst bagover af deres store talent, og derfor gav dem hele fem ud af fem stjerner. Hvis du også vil opleve en stjernepræstation fra FRAADS, skal du klart hoppe ind og købe billetter til koncerterne.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com