fbpx

Mary Jean har udgivet ambient live-session til “The Bow”

Foto: Dukkefar

Alt-pop med inspiration fra alle verdenshjørner. Mary Jean er ude med nyt musik, gennem den nye live-session.

Mary Jean er aktuel med ny musik, og viser nummeret “The Bow” gennem en magisk live-session, der virkelig fanger hendes æstetik. Videoen er filmet under barndomshjemmets frugttræer, og vi ser Mary Jean (Moore) og hendes fire bandmedlemmer stå i mørket – i one-take. Mary Jean får udtrykt sin hypnotiserende stemme, og der er noget elver-agtigt og helt magisk over denne live-session.

Den aarhusianske alt-pop-artist siger selv om nummeret:

– “The Bow” kom ud af en stærk inspiration fra solnedgange. Hver solnedgang er så unik og magisk. Det er som et imponerende finale-nummer – et virvar af farver, inden solen og lyset bukker af og dagen ender. Fornemmelsen af urkraft, storhed og åndelighed er blevet gennemgående temaer i min musik. Live sessionen er min måde at præsentere publikum for mit univers både på scenen og på min kommende udgivelse.

Bliv fortryllet af Mary Jean og bandet her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com