fbpx

Mina Jung imponerer med popmusik, der har internationalt potentiale

Foto: Lasse Sandkamm

Læs om lækker ny og frisk popmusik med spræl i, fra den danske sangerinde Mina Jung.

Ny popbanger “Rude to Me” fra danske Mina Jung – Mina Jung som vi før har nævn i forbindelse med ugens uimodståelige. Denne sang er ikke til at stå for eller stå stille til. Bevæg dig til de lækre og medrivende toner fra Jung.

Mina Jung er lige nu at finde på ANRs Uhørt!-liste, og hendes single “Different”, der blev udgivet tidligere på året, er før blevet tilføjet til internationale playlister. Mina Jungs karriere lover derfor godt, og det tror vi også. Vi synes derfor at du skal hoppe ind og lytte til Mia Jungs nye track og svinge hoftnere i takt til de svingende rytmer, som helt sikkert kan få dig op af stolen, og lade som om det er fredag.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com