Most People udforsker følelser og grænser mellem venskab og romantik på deres nye single

Foto: Seth Mendelson

Bedroom-electro-indie-pop-trioen Most People er ude med anden single fra deres kommende album. Den udforsker forskellige relationer, grænser og usagte erklæringer.

Most People består af tre mænd fra Toronto, der dykker ned i kompleksiteterne af relationer, og grænserne mellem venskab og kærlighedsforhold. De mener, at der en masse følelser, der ikke bliver udforsket og sat ord på i maskuline forhold, og at der er en masse usagt – noget der også skinner igennem på den nye single “Need A Little More”. Her bliver der nemlig sunget sætninger som ‘You know how much I love you, I haven’t said it yet’ og ‘I don’t think I need to say it, because it’s always on my mind’ – med en stemme der forresten minder om Morrisseys.

“Need A Little More” er udgivet forud for det kommende tredje album Call Me Up og er en ægte kærlighedsballade med 80’er hints, sunget af frontmanden Brandon Gibson-DeGroote og featuren David Ocean (Boybitch og Precious Jewel).

Call Me Up udkommer den 25. oktober og viser de mange facetter af kærlighed, der findes, og der bliver balanceret mellem ærlighed og ironi.

Videoen til singlen viser de to sangere, roser, stearinlys, fyldte rødvinsglas og porcelænsfigurer – alt sammen indhyllet i røg og tågede nuancer. Se med her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com