fbpx

Pinegrove udgiver nyt album i starten af næste år, og slipper singlen “Phase”

Foto: Daniel Topete

Det amerikanske band udgiver deres tredje album ‘Marigold’ den 17. januar 2020, og har i den anledning udgivet en sjov musikvideo til andensinglen “Phase”.

Pinegrove brød så småt igennem lydmuren med deres debutalbum Cardinal tilbage i 2016, hvor numre som “Old Friends” og “Cadmium” viste bandets helt enestående talent for gennemkomponerede indie-rock sange med dynamiske temposkift og fortryllende melodier. To år senere udgav bandet så albummet Skylight, som var mere blød i lyden, men stadig besad Pinegroves sans for eftertænksomme tekster og smukke kompositioner. Nu rører bandet på sig igen med tredjealbummet Marigold.

Førstesinglen “Moment” udkom tilbage i august, og nu har bandet offentliggjort andensinglen “Phase” med en tilhørende musikvideo instrueret af Colin Read. “Phase” afviger ikke meget fra bandets genkendelig lyd, men viser alligevel en mere simpel og rocket side af bandet.

Pinegroves empatiske og humanistiske univers skinner skarpere end nogensinde før på deres nye udspil, som forsanger og bandgrundlægger Evan Hall forklarer:

Dette (Marigold) er et livslangt projekt. Vi tænker altid på, hvordan vi kan forbedre os selv som mennesker og humanister. Albummet handler om at blive ved, og at reagere på verdenen som den er lige nu”

Se musikvideoen til den nye single herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com