fbpx

Rimsmeden Emil Kruse drager på danmarksturné

Foto: Ivan Boll

Det unge musikalske talent Emil Kruse der laver storslåede poetiske rapsange annoncerer danmarksturné.

Den unge danske rapper med det poetiske univers annoncerer danmarksturné som vil bringe ham til København, Roskilde, Aarhus, Odense og fem andre steder rundt omkring i landet.

Emil Kruses karriere er skudt godt og grundigt i vejret de seneste par år. Og det tog en helt ny drejning da kunstnere udgav festbangeren “Air Tonight” i selskab med Benjamin Hav fra duoen Benal, og som er blevet streamet over 4,5 millioner gange. “Air Tonight” har også inspireret Emil Kruses egen tøjkollektion som er lavet i et eksklusivt samarbejde med Storm Copenhagen. Men Emil Kruse har faktisk været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den ene halvdel af grime-duoen Sleng, og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90’er-inspireret hiphop og nu som en af danmarks musikalske prinser. I 2016 udkom Emil Kruses debut-EP “Slumromantiker”, som blev rost til skyerne. Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af lige dele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas.  

2016 var en af Kruses store år. Her brød han igennem med singlerne ” Hvor Hen”, ”Alt for Længe” og ”Hver Dag”, og ikke mindst EP´en ”Slumromantiker”, som har gjort at mange har fået øje på artisten. Emil Kruse spiller fortsat for et stadigt voksende publikum, og nu er han altså klar til at drage ud på en større danmarksturné.

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com