fbpx

THe LYONZ nye musikvideo er ligeså mørk som lyden på singlen

Foto: JF Suavé

THe LYONZ er tilbage med ny single og tilhørende dyster musikvideo.

Canadiske THe LYONZ er ikke blot en musikgruppe, men også et kunstkollektiv. Salvo (Anthony Salvo) og Norrin (Terrell McLeod Richardson) formede THe LYONZ i Montreal i 2013, og de fokuserer på hiphop og elektronisk. Debutalbummet Peace Beyond The Pines udkom i 2015 og duoen er anerkendt i den canadiske jazz-verden.

De er aktuelle med musikvideoen til den seneste single “Fall” – et atmosfærisk og dynamisk nummer, med syntetiske lag, skiftende tromme-mønstre og melankolsk lyrik. Lyden er ofte lidt dyster, og musikvideoen er ligeså.

Se den mørke, sort/hvide og spejlende musikvideo her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com