fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 43

Foto: Maximillian // Petra Kleis 

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Maximillian – “Losing Everything”

Hvis ikke du er bekendt med Maximillians musik, kan det være at du kender ham fra DR3s dokumentar “Maximillians Skyld”? Sangeren er blevet meget enerkendt både herhjemme og internationalt – og nu er han ude med sin første EP “Ripples”. Dét der gør Maximillian særlig er hans ærlighed omkring hvad han har på hjerte. Der er tale om håbløst romantiske tekster over vaskeægte pop-toner. EP’en består af fire sange, og her viser Maximillian nye sider – især med de up-beat numre “Losing Everything” og den på forhånd udgivne “On My Mind”.

PowderCloud – “Fake Banksy”

“Fake Banksy” er PowderClouds første udslip siden EP’en Songs From the AM fra sidste år. Man mærker energien på nummeret lige med det samme, og denne energi kulminerer når beatet dropper efter de første 10 sekunder. “Fake Banksy” handler i bund og grund om at man skal holde fast på sine drømme – en ode til friheden. Bandet har været igennem mange genrer, men er nu landet solidt i poppen, hvilket man også mærker på denne funky, elektroniske pop-udgivelse, der giver et boost af overskud til den kommende weekend.

Easy Life – “Nice Guys”

Vi har allerede skrevet nyheden om Easy Lifes nye single “Nice Guys”. Men det funky nummer fortjener altså lige at blive nævnt igen, og skal selvfølgelig på Uimodståelige-playlisten, da det er fredags-fresh. Det er et nummer man både kan danse til mens man varmer op til en bytur, og bare høre på en chill søndag. Easy Life kan bare noget særligt, og vi kan ikke få nok af deres genremiksende univers.

Ellers tilføjet:

Vera Hotsauce “On U”
Frederik Leopold – “8 Days A Week”
blackwave. feat Winston Surfshirt og Benny Sings – “The Antidote”
Camelo – “Stereo Child”
Isaac “Har Den”
Felix Sandman – “MOOD FOR YOU”
Dámì Sule – “Can’t Go Back”
Gabrielle Aplin – “Like You Say You Do”
Sara Diamond – “Baby”
Little Dragon – “Tongue Kissing”
People Club – “Who I Call My Baby”
Smino – “Trina”
Old Man Saxon – “Get Gone”
Conan Gray – “Maniac”
JP Cooper feat Stefflon Don, Banx & Ranx – “The Reason Why”
TNGHT – “Dollaz”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com