fbpx

Bombay Bicycle Club teaser med endnu en ny fed single

Foto: PR

Gruppen Bombay Bicycle Club er opstået fra asken som fugl fønix efter fem år. De står snart til at udgive nyt album, og nu har de også lagt en ny sang ud som forsmag på den kommende udgivelse.

Gruppen Bombay Bicycle Club, der havde ligget stille i fem år udkom i sensommeren med nummeret “Eat Wake Sleep (Nothing But You)”, i onsdags udkom de med opfølgeren “Everything Else Has Gone Wrong”, som både bliver en del af det nye album, samtidig med at det er titlen på albummet, som lander den 17. januar 2020. Dette er noget vi glæder os rigtig meget til her på redaktionen. For at dømme ud fra “Eat Wake Sleep (Nothing But You)” og den seneste single kan det kun blive et fedt indierocket album med organiske instrumenter med moderne touch og lækre og afslappende melodier, der får en til at ville opleve verden på ny, lukke øjnene og svaje til de rytmiske toner fremtryllet af den talenfulde kvartet.

“Everything Else Has Gone Wrong” »virkede til at indkapsle alt det det nye album handler om« siger sanger/guitarist Jack Steadman. Albummet såvel som sangen handler om håb, fornyelse og at finde tryghed I hvad der giver komfort, og i hvad du elsker mest imens alt omkring dig smuldrer. “Keep the stereo on, everything else has gone wrong,” sådan lyder omkvæddet.

– Gennem hele mit liv har jeg ikke været så god til at udtrykke mig selv med ord (…) ironien er at sangen handler om ikke at ville skrive teksten, men sangen har en tekst, jeg er rigtig stolt af. Og efter det gik det op for os, at mange af de andre sange havde temaet om musik som en katartisk tilflugt.

Lyt til den nye single fra Bombay Bicycle Club og glæd dig til at deres længeventede album heldigvis snart er her. Desuden drager gruppen også på UK tour fra januar-februar med det kommende album.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com