fbpx

Clara – Lille VEGA

Foto: Klara Løkke

Clara markerede sig som en powerpop-prinsesse fra det sekund, hun trådte ind på scenen i Lille VEGA – men der manglede noget helt vitalt.

[rwp_box id=”0″]

Klokken var lidt over otte, da Claras support for aftenen. Mekdes, gik på scenen i Lille VEGA. Publikum var stimlet langsomt til, og på trods af den lidt sløve hujen fik sangerinden snart salen varmet op til aftenens hovedperson ved hjælp af sine karamelliserede pop/R&B-tunes og store sceneoverskud.

Da Clara gik på ikke længe efter, var det på en og samme tid teatralsk og elskværdigt – som det jo skal være, og hun kom på scenen iført en tætsiddende kort kjole og diamanter om halsen og i håret – som en ægte popprinsesse. Koncerten startede lidt langsomt ud, og det skyldtes måske Claras valg af uudgivne numre. Det (kombineret med de lidt drøje tilskuere) gjorde, at koncerten fik sig en lidt skæv start. Sangerinden fik dog hurtigt gjort op for den off start med sin powerattitude og sindssygt kraftfulde vokal, som gik igen i løbet af aftenen og stod i kontrast til de ellers lidt svage popopførelser. Da hun gav sig i kast med de velkendte numre “Foolish” og “Good To You”, blev det nemmere for publikum at følge med samt synge med, og humøret skød mere i vejret.

Der var plads til både tårer og heartbreak, men også bad-bitch-anthems var at finde på scenen i løbet af aftenen, og højdepunktet befandt sig uden tvivl i fællessangen til hittet “Crazy”, hvor der blev både grædt og smilet – og senere i stemningen til den dansable “Can’t Fall Asleep”. På trods af de mange følelser og de hurtige overgange og skift mellem disse, var det som om, at sangerinden aldrig rigtigt nåede ud over scenen – og publikum kom på samme måde aldrig op over. Måske hører Clara i virkeligheden bare hjemme på de store scener i et internationalt format – hvor sceneshowet og popoplevelsen er i fokus, men den forskudte øjenhøjde var svær at glemme i Lille VEGA.

Aftenen sluttede på toppen til tonerne af “Suffocating”, hvor man alligevel må sige, at sangerinden leverede en stærk performance. Herefter kunne publikum bevæge sig hjemad i den våde novembernat efter en god koncert. Mere var den heller ikke.

Tags:
,
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com