fbpx

Elo Kay spreder lys i en mørk verden på “Contemplate”

Foto: PR

Elo Kay er dansk-zambiansk rapper og er netop udkommet med sin inderlige single “Contemplate”.

Peter Mwabala er dansk-zambiansk og står bag rapper-aliasset Elo Kay, og har gjort det til sit mål at sprede lys i en verden, der kan synes indhyllet i mørke. Den unge rapper har allerede et imponerende CV – han er karrierekanonen finalist, har vundet en DMF livepris og spillet support for blandt andet Nabiha og Carpark North.

Elo Kays nye single “Contemplate” er eksistentiel rap, og nummeret drejer sig om hårde perioder, hvor man tyer til alkohol og stoffer frem for at lade sig hjælpe af sine medmennesker – og sig selv. Elo dykker ned i sine egne inderste konflikter og til sine egne dæmoner for at kunne give noget hjælp og håb videre til dem, som lytter til hans musik. Han siger:

– Man behøver ikke have nogen bestemt form for tro for at lade sig inspirere af min musik. Jeg tror vi har en styrke i os selv som mennesker som vi kan finde frem. Og hvis jeg kan være med til at skabe en form for ro i et andet menneske og hjælpe dem til at overvinde deres problemer. Så er min mission klaret. Det eneste jeg egentligt har lyst til med det her er at komme med noget lys i en mørk verden.

Giv “Contemplate” et lyt her:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com