fbpx

FORPREMIERE: Blæst er nostalgiske på den elektropoppede “Dine Hænder”

Foto: Tue Blichfeldt

Vi har optur over Blæsts karismatiske hverdagspoesi – giv deres nyeste single “Dine Hænder” et tidligt lyt herunder.

Det er ikke længe siden, at Blæst udsendte deres debutsingle “Du gør det bedre” – og vi, på redaktionen, blev øjeblikkeligt betagede af bandets karismatiske elektropop verden. Kvartetten, der består af producerne Lauge Kjærulf og Valentin Buchwald, guitaristen Anders Bondo og forsanger Fernanda Rosa beskrev dengang deres lyd som “naiv hverdagspoesi”, og deres nye single “Dine hænder” er da også en fortsættelse af den tone.

“Dine Hænder” handler om at reflektere over et tabt forhold – intimiteten og kærligheden, og hvorfor det hele sluttede. Det ungdommelige nummer øser af charme og danse-potentiale, og det drager på nostalgisk vis paralleller til sommervarmen, forlist kærlighed og gode tider.

Singlen udkommer faktisk først i morgen, men du kan lytte til den her på magasinet allerede nu:

Tags:
Johanne Adelaide Nickelsen
Johannenickelsen@bandsoftomorrow.com