fbpx

FORPREMIERE: Den elektroniske duo ARES bryder med pop-konventioner på ny single

Foto: Louise Krag Mortensen

Den nye single “Ghosts” fra popduoen ARES er først officielt ude i morgen, men allerede i dag har du mulighed for at lytte til det eksperimenterende pophit herunder.

ARES er en elektronisk popduo bestående af sangerinde Louise Væver Andersen og musiker Line Mortensen. Efter at have været naboer på Den Rytmiske Højskole flyttede de begge til København, og arbejdede på deres musikalske udtryk, hvilket førte til det elektropoppede univers, de i dag har skabt i ARES. Med debut-EP’en Lost fra 2018 bag sig, er gruppen nu klar til igen at folde vingerne ud.

På deres nyeste single “Ghosts” bliver vi præsenteret for den talentfulde duos sans for gennemkomponeret popmusik med små twists. Med glidende synths, rumklangsfyldte trommefills, en dyb bas og frem for alt en smuk manipuleret vokalproduktion i omkvædet, har ARES skabt et enestående popudtryk, som bryder med nogle af genrens ellers så faste normer, som duoen selv forklarer:

– På vores tidligere udgivelser har vi introduceret en mere melankolsk og dyster side af ARES-projektet, men med “Ghosts” vil vi gerne vise, at vores lyd og sangskrivning er i konstant udvikling og ikke kan sættes i bås. “Ghosts” viser en anden og mere minimalistisk side af projektet, end hvad vi præsenterede på vores debut-EP. Vi ville gerne udfordre den klassiske popformel og vise, at en god popsang ikke nødvendigvis behøver at slutte på et omkvæd.

Se lyrikvideoen til den nye single herunder:

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com