fbpx

PREMIERE: ELBA sætter gang i festen med sin nye energiske single “Dirty Footprints”

Foto: Anna Kabana

Den danske musiker ELBA har før bevist, at hun er en kæmpe liveperformer, som kan finde ud af at lave lækre popmelodier. Nu er hun klar med en hårdtsående clubbanger i form af “Dirty Footprints”. Læs om singlen her.

Det danske pop-stjerneskud ELBA har i løbet af det seneste år formået at indtage den danske musikscene på flot manér med en række troværdige festivaloptrædener. Herunder Alive Festival, SPOT Festival, Copenhagen Pride på Rådhuspladsen og det store højdepunkt i form af Roskilde Festival, hvor hun lukkede og slukkede Countdown scenen med en stor fest. Læs vores anmeldelse af koncerten på Roskilde Festival her, hvor vores anmeldelser kastede hele fem stjerner efter artisten.

I dag er ELBA klar med en ny uptempo single under titlen “Dirty Footprints”. Tracket er en energisk sang med en mere clubbet lyd end tidligere set hos ELBA. Det handler om, hvordan man håndterer udefrakommende kritik og meninger om én som person, hvilket blandt andet udtrykkes i sætningen: ”All you left was dirty footprints baby, not able to wash them off”. Den personlige kritik kan sætte sine spor i én, men på samme tid er singlen også en påmindelse om, at det stadig er muligt at blive mere selvbevidst og stærkere, når man kommer ud på den anden side.

ELBA kan opleves i sin hjemby Esbjerg, når hun den 30. januar spiller sit første akustiske show til FOLK & FÆSTIVAL på spillestedet Huset Esbjerg. Inden da kan man lytte til den nye fredags-stemningsfyldte banger her:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com