fbpx

PREMIERE: Nima er ude med anden-singlen “What Is Left of Me”

Foto: Johan Lund Pedersen

Nimas nye nummer er mørkt og har en trist baghistorie. Men den ender i forløsning.

“What Is Left of Me” er anden single fra Københavnske Nima. Nummeret kommer forud for deres debutalbum, der er sat til udgivelse næste år. “What Is Left of Me” er en personlig historie fra forsanger Markus Nyberg. Den er om hans opvækst, der på grund af en maniodepressiv mor var kaosfyldt. Nummeret er skrevet i en mørk og depressiv periode af hans liv, og har været længe undervejs. Den er blevet ændret udviklet på, men er nu ude. Til sidst i nummeret tages man igennem den sorte periode, og bliver ført med ud på den anden side af kaosset, så nummeret ender i forløsning.

På “What Is Left of Me” bliver man præsenteret for Nybergs stemmes store register, og Nimas dybe og skiftende lyd.

En timelapse er gennemgående i den distortede musikvideo til nummeret. Videoen er fyldt med skygger, farver, rystelser og bølger. Hør “What Is Left of Me” for første gang, og se videoen her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com