fbpx

Stella Donnelly har delt ny underholdende musikvideo til “Season’s Greetings”

Foto: Pooneh Ghana

Man får næsten lyst til at spole tiden frem til sommeren og de dertilhørende fester, når man ser Stella Donnellys nye skøre musikvideo.

“Season’s Greetings” er fra den welsh/australske indiepop/folk sangerinde Stella Donnellys debutalbum Beware of the Dogs fra i år. Den tilhørende musikvideo er netop kommet ud, og det er en lille humørbombe af en video. Hvis man har en kedelig, grå dag kan den garanteret peppes lidt op af “Season’s Greetings”.

Gennem sin charme, skønne stemme og autentiske numre, bringer Stella Donnelly statements og attitude til torvs, og har et roligt, men samtidig provokerende udtryk.

Musikvideoen viser et 80’er feast ude af proportioner. Omdrejningspunktet er en sommerfest med alt hvad det indebærer: øl, papirhatte, mærkelige samtaler og lege. Festen slutter dog lidt kaotisk. Se med her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com