fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 46

Foto: Lauv & LANY // Kee Whang

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Lauv- “Mean It”

Popvisionæren Lauv er ude med sin nye single “Mean It”, som han har skrevet og synger sammen med trioen LANY. Den 5. marts lægger Lauv vejen forbi Danmark, hvor han spiller på Store VEGA, som en del af sin verdensturné: ~how i’m feeling world tour~, som han netop har taget hul på. Singlen “Mean It” vil kunne findes på Lauvs debutalbum ~how i’m feeling~, som udkommer den 6. marts, sammen med de kæmpe hits “i’m so tired…” feat. Troye Sivan og “f*ck i’m lonely” feat. Anne-Marie, som begge ligger i rotation på P3, P7 Mix, The Voice og en lang række andre radiostationer. “Mean It” er en lækker og underspillet sang med et catchy omkvæd, hvor Lauv og Paul Kleins (forsanger i LANY) vokaler komplimenterer hinanden rigtig fint. Lauv har udtalt at tracket handler om at være i et forhold, hvor man tvivler på sandheden i de ord og de handlinger fra personen man er sammen med. 

Han uddyber:

– Jeg startede “Mean It” fra perspektivet af hvad jeg forsestillede mig at nogen vil sige til mig (jeg er ikke perfekt og det er jeg den første til at indrømme). Paul og jeg har snakket om at arbejde sammen i lang tid. En dag skrev jeg ideen om sangen til ham, og så klikkede det bare. Vi kom alle i studiet og havde det rigtig god sammen om at afslutte pladen. Jeg har været fan af LANY i lang tid, og jeg synes at hver vores lyde blender rigtig godt, så jeg er super glad og beæret over at have lavet denne sang sammen med dem.

Askling – “When It Ends”

Det er gået stærk for den unge danske sangerinde Askling der allerede har leveret solide hits som “Liar”, “Precious” og nu nummeret “When It Ends”. Sangen er en emotionel og stærk præstation fra 18-årige Askling, der handler om ham der først kan vise sin kærlighed, når det er for sent. Universet er lidt mere urbant, med et twist af R&B i forhold til den ellers elektropoppede produktion man finder i sangerindens musikrepertoire. Askling er sågar igang med de sidste sange til det mini-album som hun vil samle og udgive i marts 2020.

Lord Siva & Vera – “Party Angel”

Lord Siva og Vera der sammen har lavet kæmpehitsne “Oh My God” og “Paris”, som har klaret sig ubønhørligt godt, er nu klar med endnu et udspil i form af hele to singler “Kisses In The Wind (feat. Noah Carter) og “Party Angel”. Tracket “Party Angel” lyder som endnu et sikkert hit. Nummeret udgør Veras fede produktionsskills og Lord Sivas gode stemme over en ørehængende engelsk tekst. Hvad mere kan man ønske sig til weekenden?

Ellers tilføjet:

Artigeardit – “Gothersgade”
KÅ, Tobias Rahim – “KLAR”
Peter Bjorn and John – “Reason To Be Reasonable “
Millie Turner – “Landline
KOPS – “DOWN”
The Minds Of 99 – “Som Fluer”
Dillon Francis, Vera Hotsauce – “Barely Breathing”
Khalid – “Up All Night”
Camilla Cabello – “Living Proof”
FOOL – “She Don’t Wanna Dance”
OLLIE – “Bad Girls”
School of X – “Heaven”
Alfie Templeman – “Circles”
Mont Jake – “Jazmine (Lights Low)”
Blæst – “Dine Hænder”
Fugleflugten – “Vind I Håret”
Trippie Redd, DaBaby – “Death (feat. DaBaby)”
CXRTIER, milowmilo -“MIDAS”
Princess Nokia – “Balnciaga”
Daugthers of Reykjavík – “Sweets”
Ama Lou – “We tried, we tried.”

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com