BYLJA inviterer dig med på en bølge af lækker energi

Foto: Alexander Hjorth Jespersen

BYLJA har allerede oplevet succes for deres elektroniske musikunivers. Idag er gruppen ude med nye fede toner.

Duoen BYLJA, der består af Marchel Mørk og Emil Aagaard, laver drømmende elektroniske musik. BYLJA er et nyt og hurtigt voksende musikalsk projekt. Gruppen debuterede på den danske musikscene i april 2018 og har siden optrådt på blandt andet Copenhagen Jazz Festival, Lydknust og Reffen Live, hvor de fik stor ros af flere anmeldere. Senest har BYLJA spillet som support for både danske Lydmor og engelske Maribou State.

Denne gang er det et instrumentalt to-delt nummer, vi har med at gøre; “Kosm, Pt. 1” og “Kosm, Pt 2.” Med store synthflader, atmosfæriske lag og en god portion producer-talent, laver de to drenge i BYLJA lækre melankolske og smukke melodier. Musikken strømmer som god energi gennem kroppen og får én til at svæve på en magisk bølge.

Svæv med på bølgen til tonerne af BYLJAs nye musik:

Tags:
Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com